Επικοινωνία

Βρισκόμαστε στην οδό Αγίου Δημητρίου 125
Τηλ. - FAX : 2310209733

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

23.4.2018 Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για την Αδελφοποίηση των δύο σχολείων

Αγαπητοί γονείς,
  τη Δευτέρα, 23.4.2018, στη Θεσσαλονίκη στις 13:00 μ.μ. και στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ,  υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας  Αδελφοποίησης [τριετούς διάρκειας έως 23.4.2021] μεταξύ του σχολείου μας, εκπροσωπούμενο από τη Δ/ντρια, Πρυμίδου Θεοδώρα, του 3ου Γυμνασίου Θεσ/νίκης, εκπροσωπούμενο από τη Δ/ντρια Παλαιοχωρινού Αικατερίνη και του Νο 44 σχολείου του Sochi της Ν. Ρωσίας, εκπροσωπούμενο από τη Δ/ντρια, Korneva Margarita Ivanovna.
Αντικείμενο/στόχοι του Συμφώνου:
α. να διευκολυνθεί η ενίσχυση της φιλίας, η ανάπτυξη των ανθρωπιστικών δεσμών και η σύμπραξη μεταξύ μαθητών & εκπ/κών της Π.Ε. - Δ.Ε. Ρωσικής Ομοσπονδίας και Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα της εκπαίδευσης, με σκοπό τη βελτίωση επιπέδου γνώσης της ελληνικής & ρώσικης γλώσσας των μαθητών και ανάπτυξη διγλωσσίας με στόχο βελτίωσης επικοινωνίας ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και μαθητές των αντίστοιχων σχολείων.
β. εισαγωγή μιας διαπολιτισμικής προσέγγισης των δύο χωρών, μέσα από την ενίσχυση των πολιτιστικών δεσμών με την εφαρμογή των κοινών εκπ/κών προγραμμάτων και
γ. η ανάπτυξη των προσωπικών επαφών ανάμεσα σε εκπ/κούς και μαθητές των δύο σχολείων.
         

 Χαρίσαμε στη Δντρια του Νο 44 σχολείου- Sochi ένα βιβλίο με τα μνημεία της  όμορφης πόλης μας                               
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου